Team Livskraft

 Är ett unikt samarbete mellan SannaYoga och Livlekaren.


Tillsammans anordnar vi workshops och retreats som sammanbinder österländsk yoga med västerländsk psykologi.

Livlekaren


Karolina Regius har en examen i kommunikation, ett stort intresse för hur människor fungerar och ännu större intresse av att de mår bra. Hon är certifierad Meta-NLP Master Practitioner och licensierad tränare i neurosemantik. I sin verksamhet Livlekaren utbildar hon inom NLP och neurosemantik. Hon erbjuder även coachning genom intuitiv bildtolkning.

Karolina har en fantastisk förmåga att lyssna in och ställa frågor som får en att hitta svaren i sig själv och hennes taroläggnigar är spot on, varje gång.


Retreat Livskraft

Nyhyttans kurort

2024

Datum kommer

Retreat Livskraft

När mörkret faller på, dagarna blir kortare och kylan kryper på, bjuder team Livskrafts in till retreat i Nyhyttan.

Tillsammans kommer vi att möta hösten både i det yttre - Bergslagens sköna natur - och i det inre -

vi välkomnar vilan, det stora innanlivet, den stora förberedelsen för mer liv och för expantion -i dig!

Genom yoga, meditation och riktade övningar i tanke och ord kommer vi möta och lätta de tunga känslor som kan uppstå när en livscykel slutar, samla ihop den vitalitet du behöver så en ny livscykel kan ta sin början, med kraft..

Till vår hjälp använder vi gongar, tarotkort och spinningar på det shamanska medicinhjulet.

För att maximera ditt värde med retreaten kommer du innan helgen få privat coachning av Karolina på vad det är som tar dig till nästa nivå i livet. Coachingsessionen har till syfte att sätta din intention med helgen.

Under helgen kommer vi att fortsätta coachningen i olika former för att hålla energi och manifestation.

Det är en helg för att stilla ditt sinne, finna närvaro och fyllas på med ny livskraft. För att orda och jorda. För att må bra.


Var, när och hur:
Vi håller till på den gamla kurorten i Nyhyttan. Här bor du i eget rum, med badrum. Vistelsen inkluderar helpension, med mat lagad ifrån grunden. Vi kommer att röra oss i skog och mark, med tillgång till sjö och bastu.

Några pass kommer att förläggas utomhus.
Incheckning sker på fredag  från kl.15:00. Vi startar kl.17:00 och avslutar söndag kl.15:00


Din investering: 4´995kr.


Nya verktyg i din vardag.
Är du det minska nyfiken och har en längtan så ska vi vägleda dig lugnt och tryggt genom helgen och vår förhoppning är att du kommer hem med ny livskraft och har med dig några verktyg som kan underlätta din vardag.

Du behöver inga förkunskaper för att vara med. Anmäl ditt intresse redan nu, ej bindande.


Gå in på Livskraft - workshop och retreat på facebook och se vad vi sysslar med tillsammans.


Varmt välkommen!

SannaNira och Karolina


Nyhyttans kurort


Ligger mitt i vackra Bergslagen, norr om Nora, 6 mil från Örebro och 23 mil från Stockholm.

Nyhyttan är omgiven av en fantastisk natur, som erbjuder såväl bad i närbelägen sjö samt vandringsleder alldeles utanför knuten.
SannaYoga
Vi börjar morgonen med ett SoundYogapass innan frukosten, men vi kommer även ha yoga ute i naturen. Du tar med dig mjuka kläder och kläder efter väder samt ett liggunderlag som tål möte med naturen, resten finns här.Eget rum
Rummen är unika och av olika karaktär, de skiljer sig i färg, möblemang och känsla. Här har du ditt eget kryp in under vistelsen med egen badrum och utsikt mot bergslagens sköna natur. Du tar med dig egna sänglakan, Nyhyttan håller med kudde/täcke och handdukar.

Livlekaren
Livlekaren Karolina bjuder på spännande och aha- upplevande workshops och kanske hon plockar fram sin tarokortlek som vi kan ställa frågor till och få guidning på vår väg..

Visionshuset

Är ett gammalt missionshus som ligger i Bergaby/Fellingsbro och ägs av Karolina. Här vill vi leka tillsammans och  vad som helst kan skapas i detta hus. 

Så fort vi har nått inplanerat dyker det upp mer information här. Så håll utkik!

Häng med, så ger vi oss iväg!

Låt oss få guida dig på en inre rea.