SoundYoga

En yogaform som passar både nybörjare som vana yogisar.

Yoga betyder förening mellan kropp och själ. 

SoundYogan är skapad av Karin Gibson efter hennes många års erfarenheter av yoga och sound och den har följande beståndsdelar: meditation, pranayamas (andningsövning), en dynamisk del, en statisk del, avslappning och mantrasång – i varje kriya (pass).


Vi stimulerar och balanserar 5 koshas i varje pass och sound hjälper till att sticka hål på de lager av existens (koshas) som vi ser på livet igenom.

I passen används det mycket musik – alltid utvald med omsorg för att den ska passa in i vår intention. Soundhealing i form av gongar, andra instrument och ibland röst förekommer alltid under den långa avslappningen.


Yogan och soundens helande vibrationer ger många goda effekter för att nämna några: Minskar stress och oro, förbättrar din cirkulation och ökar rörligheten i leder, ökar flöde av energi och livskraft, skapar ett inre lugn. Allt bidrar till en större medveten närvaro.


Här får du tillfälle att stilla ditt sinne, finna närvaro och uppleva dig tillfullo och lämna alla måsten om så för en stund och få med dig redskap att ha på din livsväg.

SoundYoga

I yogastudion hela terminen.

Måndagar kl.18.00-19.30 

Tisdagar kl.18.00-19.30 


Terminsavgift: 1´200kr. för 10 gånger

När du fått din plats bekräftad betalar ni in.

Swichkonto: 123 136 86 87

Drop in 180 kr. i mån om plats

Höstterminen 2024


Vecka 35-48

Uppehåll v.38-39 samt v.43-44

Måndag 26 augusti - 25 november

Tisdag 27 augusti - 26 november