Sagt om SannaYoga

från yogisar och lärare

En bättre ambassadör för SoundYogan går inte att hitta! 

Sanna har under många år deltagit i min yoga, som från början bestod av kundaliniyoga och så småningom övergick till den nya formen SoundYoga.

Sällan har jag träffat någon med så stor hängivenhet till yoga, sång, meditation och sound. Och det visade sig under hennes utbildningsår till SoundYogalärare 2020, att hon var synnerligen lämplig för uppdraget.Sanna har varit min ständiga assistent i de nya utbildningsgrupperna på Nyhyttans kurort.Här har vi nu kurser och utbildningar 1-2 gånger i månaden och Sannas hjälp och assistens är ovärdelig.

Karin Gibson 

Yogalärarutbildare och soundinspiratör.

Bästa yogalokalen ever!


Att ha skogen som ”yogalokal” har varit fantastiskt.  Tacksam för att Sanna är en så kreativ själ som hittar nya vägar när andra inte är framkomliga och det här blev dessutom så mycket bättre! Att få vila i mossan och blicka upp mot trädkronorna och himlen inger verkligen känslan av att allt är ett.


Maria

Älskart!


SannaYoga har hjälpt mig att hitta hem.

Hitta ett lugn i både kropp och själ.

Fått vägledning och verktyg att få balans i vardagen. 


Lillan

Mitt yogiska namn är

SannaNira

Nira betyder vatten och kommer i så många former, vatten letar sig fram när hinder uppstår, vatten kan vara lekfullt och livligt på ytan men ändå ha en stillhet där på djupet. Vattenelemenet står för rörelse, känslor och flöde och tillhör det andra chakrat: Svadhistana som betyder ”ens egna boning”


Namnet Nira fick jag 2020 under min SondYoga-lärarutbildning. 

Det är för mig en ynnest att få möjlighet att dela med mig av mina erfarenheter och visdom, så att fler kan hitta hem och leva sitt liv med full närvaro. Varje gång jag har fått möjligheten att få se en människa ta ett steg närmare sitt sanna jag, upplever jag en fantastisk bubblande glädje i mig och jag känner att det här är mödan värd.


Min fasta tro är att vi alla är kapabla att öka vår energi och livskraft, att vi kan få tag i vår inre kompass som leder oss hem igen, bara vi hittar ett verktyg som passar. Och det finns många verktyg där ute, men som jag upptäcker mer och mer är att allt är ett, alla vägar leder hem det är bara att välja vad som är rätt för just dig.

Mitt verktyg till dig är att jag skapar utrymme för återhämtning genom yoga, meditation, pranayamas, sound och mindfulness. Där vi kan släppa taget om tankar som snurrar om det som vart och det som komma skall, för att istället landa i nuet där livet händer och på så sätt få ett lugn som förenar både kropp och sinne. Genom att utöva mindfulness kan du förändra din livssyn och förbättra din relation till både dig själv och till omvärlden.


Visionen jag har för SannaYoga är att den ska vara småskalig, att varje tillfälle ska ha ett härligt flöde. Därav endast få yogaklasser för att skapa utrymme till evenemang så som gongbad, workshops, eller retreats.

Jag vill också att du ska våga prova på SoundYogan innan du bestämmer dig för att gå en klass, då det är av stor vikt att ni får känna på om yogaformen passar er och framför allt om jag passar er som ledare.

Jag bjuder på kostnaden vid ditt första tillfälle till en SoundYoga klass.


Varmt och hjärtligt välkommen till SannaYoga!

Jag är inte unik, jag är bara en vanlig människa.

SannaNira

Lär dig i din egen takt

Välj bland utbudet här.

Kanske vill du satsa på att gå en termin i SoundYoga eller bara bli med på SkogsYoga när det passar.

Är det gongen och dess vibrationer som lockar eller längtar du efter att få och vara i stillhet under flera dagar.

Hur som så kanske du kan hitta nått som passar dig här.

Glädjer mig att du har hittat hit.


Kontakta mig, så berättar jag mer om sånt du undrar över.

Hello world